Vernissage

10-12 december på House of Senses

Tre fantastiska kvällar befann jag mig tillsammans med mina fotografier på House of Senses. Tillsammans med Åsa Halldin och hennes fantastiska smycken klädde vi väggarna i Rinos härliga lokaler. Det blev tre kvällar med mycket värme och underbara möten. Så mycket fina samtal och känslor! Jag har tackat säkert tusen gånger vid det här laget, men jag är otroligt tacksam att jag fick vara med om detta. Det är kvällar jag kommer ta med mig och leva på länge!

Nedan finner ni lite mingelfoton från utställningen samt de fotografier som jag hängt på väggarna. Under utställningen fanns en uttryckt liten flyer/bok med texter kring de olika fotografierna. För er som önskar ta del av dessa texter så finns inledningstexten här nedan och om man klickar på de olika fotona så kan man läsa om varje enskild bild. 

Om utställningen

Nu lägger jag mig ner, raklång... Pladask! Jag kastar mig ner och låter mig själv ligga naken och orörlig. Jag lämnar mig åt er och jag lämnar mig åt processen. Jag har gått ett varv under de senaste åren och nu tittar jag mig över axeln och ser tillbaka. Det här är delar av vad jag har bakom mig, men även med mig. Jag är mitt förflutna och de senaste åren har format mig mer än någon annan period i mitt liv. Jag har börjat om, jag har startat, jag har valt att aktivt delta. Nu försöker jag hitta min väg och stegen som jag vill ta, att komma till den plats jag står på nu har inte varit den finaste, fluffigaste, mjukaste eller lättaste av vägar. Men det har varit min väg. Här finner ni foton från den vägen.

 

Utdrag från min dagbok.
 6/2 – 2013

”På vardagarna hinner jag aldrig bli deprimerad,
det behövs lite mer än bara en middag eller en film.
Men på helgen hinner jag.
Då kan man räkna med lite andnings nöd, oförmåga att tala och lite tårar.
Sånt kommer senast någon gång efter morgonkaffet på söndagen.
Viktiga frågor om livet och döden
snurrar i huvudet.
Vad gör jag här?
Vad är meningen med mitt liv?
Men sen kommer måndagen och då är allt löst för jag måste gå till jobbet.”