Flyer_02b.jpg

Glitter Fittor - sv

Glitter Fittor

Grid_GlitterFittor_01 copy.jpg

 I projektet ”Glitter Fittor” bjuder jag in kvinnor att hylla och fira sin Yoni. Jag vill inte bara dokumentera hur vi alla är lika och ändå så olika, hur alla är perfekta precis som man är och hur fantastiskt vackert kvinnors kön är. Nej, jag vill även klä upp henne, ge henne en balklänning och en stund i total hyllning!

 

VAD ÄR BAKGRUNDEN TILL PROJEKTET?

Den här idén föddes ur en rad olika händelser i mitt liv. En av dem skedde en kväll på en nattklubb. Det var som vanligt lång kö till damernas toa medan herrarnas var helt tom. Så jag sprang in där istället och när jag var klar och gick ut stod där några män på rad i pissoaren. ”Oj, här var det snoppar!” tänkte jag snabbt och sprang förbi. Det slog mig då hur ofta och enkelt man ändå ser snoppar lite här och var, det går inte att undvika om man ser en naken man. Men våra kön är lite mer gömda och för att inte tala om betydligt mer sällsynt representerade i bild. Oftast ser vi vaginor i samband med förlossning, medicinska informativa bilder eller i porr. När ser vi vaginor som endast är till för OSS, som bara är sig själva utan att vara till för en man eller ett medicinskt syfte? Ändring på det, tänkte jag!

 

VAD ÄR GLITTERFITTOR?

Det här är ett projekt som är mycket mer än bara foton. Jag bjuder in till ett varmt och kärleksfullt space där vi först dricker lite te och samtalar med om vår relation till vår yoni. Vi samtalar kring våra erfarenheter, vår sexualitet, skam, längtan, könshår, njutning, mens mm. Vi har alla olika doser av skam och skuld kopplat till vår kropp, vårt kön, vår sexu- alitet och njutning. Med det här projektet så hoppas jag på att belysa några av områden vi annars gömmer undan. Att välkomna och bjuda in det som ofta annars är tabu och osagt. För genom att vi tittar på det kanske vi märker att vi inte alls är ensamma om att känna som vi gör och att det kanske inte behöver vara så framöver. Från mörket träder vi sedan in i ljuset och skapar vi en fin ritual med glitter och färg. Här får yonin ta får ta plats i första rum och bli hyllad och firad för hur fantastisk hon faktiskt är och den potential hon håller; njutning och liv.

Detta är ett pågående projekt där jag har ett ambitiöst mål att samla många glittriga fittor så om om du eller någon du känner är intresserad av att delta, så får ni gärna höra av er till mig på info@cimek.se

 
50x70_02 _small.jpg

Vill du köpa en Glitter Fittor poster? 

50x70cm för 350kr
Gör en beställning!

Välkomnar dessa nya glittrande beauties till projektet!