tid till livet.

livet är det som pågår när alla måsten och obligations pausas och inte exsisterar. Jag vill komma ihåg mer i mitt liv att njuta av allt det andra. Att inte glömma att allt det där andra faktiskt är livet! Jobbet, alla åtta timmar om dagen, då vi presterar, levererar, konverserar, förhandlar och gör - är inte livet. Det är det som ska möjliggöra att vi kan leva, leva gör vi sen efter att allt det där är gjort. Idag påminner jag mig därför om att jag ska ta pauser, njuta och låta mig totalt fyllas av allt det andra! 

Saker som vi ibland tycker är ingenting, som vi nästan glömmer bort. Att ligga ner på ryggen med kroppen mot jorden och titta på molnen, att vandra genom skogen och gå vilse, att lära mig något nytt som jag inte tidigare testat, att skapa med färg och form, att drunkna i någon näras armar och smältas samman, att känna musiken genom kroppen och bli ett med dess vibrationer, att fascineras över frisk luft och njuta av vårsolen, att spendera tid med de som verkligen ser mig, att bry sig om någon annan och få ge till den. Det finns verkligen så himla mycket vackert och fint som get mig mening med livet. Och det här inlägget är en påminnelse till mig själv i stressiga tider, att jag måste dra ner tempot och få tid med livet! För livet är fucking underbart. Jag tackar för den här helgen som varit helt full av just liv. 

Idag är jag tacksam.

Cim EkComment