ett steg i taget.

På senaste tid har jag funderat på hur jag vänder och vrider på många grej i mitt liv. Jag har sett det som att jag reflekterar och analyserar för att kunna "ta tag i" och "jobba på det". Ju tidigare jag gör det, desto bättre har jag tänkt. Nu har något skiftat inom mig, jag vill nu använda verbet överanalysera för det jag ägnat mig åt. 

min lilla lyckliga flicka som alltid kommer bo inom mig.

min lilla lyckliga flicka som alltid kommer bo inom mig.

Jag känner nu att det finns en högst viktig poäng med att låta vissa grejer "ligga lite". Att jag själv kan välja när jag ska ta och titta på något, utifrån vad jag själv mår bäst av. En sak i taget, inte alla olika grejer på alla fronter samtidigt. Jag behöver inte alltid vara i ständig analys, utan det måste också finnas utrymme för att bara vara i mellan åt. Att njuta av stunden som är nu. När något problem uppstår kan jag kika lite på det men sedan välja att lägga det på hyllan där borta och ta det igen om några dagar. Att analysera och jobba på sig själv tar energi och har en risk att ta bort en bort från nuet. Jag tänker nu realisera "ett steg i taget" principen istället. Jag tar ett steg när det är dags och mellan varje steg ska det finnas tid för glädje, lugn, stillhet, skratt, bus och drömmar. Man kan jobba på sin skit och må bra samtidigt!

Cim EkComment