det som sker ska ske.

Nu sitter jag på en bänk i Parc de la Ciutadella i Barcelona, det var här jag började denna resa för fem dagar sedan. Det har varit en resa, inte primärt genom Barcelona, utan en resa genom energier, insikter och någonting större. Jag vet inte om det är Barcelona som har satt mig i kontakt med det här eller om det är de fina människorna jag fått möta, eller det jag har gjort dessa dagar, eller om det är något inom mig själv.. antagligen en kombination av just allt det! Oavsett, så jag tar med mig något hem härifrån som jag vill tillämpa och praktisera i min vardag, nämligen; att det som sker, ska ske. 

Jag inser nu vikten av att planera och kontrollera mindre, för att ge utrymme till att saker bara ska få ske och vara. Mera go with the flow! Vi kan ändå inte kontrollera eller följa ett visst spår ändå, så det är därför mycket bättre att låta bli. När vi släpper kontrollen så lämnar vi huvudet, går ner i kroppen, saktar ner och går i ett annat tempo. Vi börjar vibrera på en annan våglängd! Kanske pulserar vi då mer i samma rytm som jorden och universum. Jag känner att när jag befinner mig i rätt tempo och vibration så sker saker som ska ske, jag är mottaglig och öppen för det universum presenterar för mig. Hela den här resan har varit på det viset, ett konstant flow av händelser som har gått i och genom varandra. Som en kedjeeffekt av saker där allt har varit exakt som det ska vara! Jag har följt med i universums tempo. Tack Barcelona och nos vemos!

Cim EkComment